روغن کنجد فرابکر نیم لیتری تکروز

فروشگاه هفت دانه

روغن کنجد فرابکر نیم لیتری تکروز

روغن کنجد در بین روغن‌های خوراکی به ملکه‌ی روغن‌ها مشهور است . دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه‌های روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانه‌های دیگر نظیر سویا ، آفتابگردان و گلرنگ است . روغن کنجد فرابکر نیم لیتری تکروز به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته می‌شود . این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغن‌های خوراکی با درصد بالای چربی غیراشباع دارد . نوع لیگنان و آنتی اکسیدان‌های طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد شده است . ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد به گونه‌ای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن ، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است .

خواص روغن کنجد

از خواص مهم روغن کنجد می توان به کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL) اشاره کرد . این روغن باعث کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا می شود و از سرطان‌های سینه ، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش جلوگیری می کند . از خواص دیگر این روغن می توان به جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق اشاره کرد و همچنین روغن کنجد از بروز سکته قلبی جلوگیری می کند .
جلوگیری از بروز آب مروارید و شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E از دیگر خواص روغن کنجد می باشد . این روغن مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی و همچنین کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون می شود . بیمارانی که از بیماری‌های مفصلی و آرتروز رنج می برند روغن کنجد روغنی بسیار مناسب جهت جایگزین دیگر روغن برای مصرف روزانه می باشد که باعث کاهش بیمارهای مفصلی و آرتروز می شود .
این روغن شگفت انگیز خواص آنتی اکسیدانی فوق‌العاده ای دارد و به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزادی که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و به روند پیری سرعت می‌بخشند مقابله می‌کند . روغن کنجد به دلیل داشتن ویتامین E از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند .

موارد مصرف

روغن کنجد قرن ها در غذاهای آسیایی استفاده می شده است. این ماده همچنین دارای اهداف دارویی به ویژه در طب سوزنی است که در آن به عنوان یک روغن پایه برای حدود 90 % از روغن های گیاهی استفاده می شود. روغن کنجد به دلیل توانایی اش در تقویت و سم زدایی بدن و اطمینان از عملکرد صحیح تمام اندام های حیاتی مشهور است .
همچنین در مراسم های مذهبی نیز استفاده می شود . امروزه روغن کنجد یکی از اجزای معمول روغن های پوست و ماساژ , محصولات مراقبت از مو , محصولات آرایشی , صابون , عطر و ضد آفتاب است . روغن کنجد خواص مرطوب کنندگی و نرم کننده عالی دارد . این روغن مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی می باشد و می توان در پخت و پز و سالاد از آن استفاده کرد . 
فروشگاه هفت دانه
قیمت محصول

۷۶,۰۰۰ تومان

در انبار موجود نمی باشد

فهرست
سبد خرید شما